Balkonginspo

 
 
 
 
Bilder Pinterest
 
Vad passar bättre än lite inspobilder på härliga balkonger nu när våren är här och det är dax att börja göra sommarfint på sin oas. Beroende på hur stor balkongen är så måste man ha någonstans att sitta. Vad passar bäst hos just dig? Ett litet cafèbord, en loungehörna eller får du kanske rent av plats med en hängmatta? Oavsett vilket så kan du få det hur fint som helst! Tycker du kanske om att odla? Varför inte införskaffa lite härliga kryddväxter som dessutom får din balkong att dofta himelskt! Eller är du som mig, älskar blommor och att ha det grönt och lummigt? Kolla upp vilka blommor som trivs på just din balkong och plantera ut i olika krukor och lådor. Själv älskar jag terracottakrukorna som är väldigt inne just nu. Glöm inte heller att köpa fina kuddar, filtar, korgar, lyktor, parasoll och en matta för att göra det lite extra mysigt!
 
Jag fick en rolig utmaning från Camilla för ett par dagar sedan där jag ska dela med mig av dagens mest positiva saker/händelser i sju dagar. Självklart kommer jag att ta mig an detta! Just nu är schemat ganska tufft då jag sitter i möte till sent på kvällarna men jag hoppas att man kan få lite dispans de dagarna det blir lite för mycket jobb *blink blink*.
 
Balkong
1 kommentar

Colorful spring

 
 Bilder Pinterest
 
Visst blir man glad av att se alla dessa färgglada, vackra blommor? Jag cyklar varje morgon genom parken och man ser för varje dag hur det växer. Nu fattas det bara lite mer grönska på träd och buskar och kanske en smula varmare väder sen börjar vi närma oss den efterlängtade sommaren. Idag kände jag mig däremot lite vågad och tog min skinnjacka på mig och vet ni, det kändes sååå skönt! Våren är nog den bästa årstiden trots allt! Ha en underbar tisdag!
 
blommor flowers spring vår
0 kommentarer

Stairway

 
Bild Pinterest
 
Då var det måndag och ny vecka. Hur mycket jag än trivs med mina kollegor och mitt jobb så får jag varje vecka denna klassiska måndagssjukan. Det är aldrig roligt när klockan ringer 05:20 och jag måste lämna den varma sköna sängen och dessutom veta att detta bara är morgon 1 av 5. Tack och lov kommer man snabbt in i gamet så oftast behöver man bara ett par timmar på sig för att värma upp.
 
Vi början denna måndag med en inspobild på en mega snygg och praktiska trappa. Tänk vad smidigt att kunna avgränsa allt ljud, både ovanifrån och nedanifrån. Oftast har man sovrum och kanske de mer privata delarna av hemmet en trappa upp och då är det ju himla bra att kunna stänga om sig. Har man dessutom barn så slipper man de fula grindarna som många tvingas sätta upp. 
 
Ha en underbar måndag och start på nya veckan! Vädret verkar vara på vår sida idag! L o v e l y.
Inredning Interior stairway trappa
0 kommentarer