Fotorensning

 
God morgon! Eller god förmiddag heter det kanske såhär dax. För mig är det fortfarande morgon då jag sitter i pyjamas med en kopp kaffe i soffan. Håller på att gå igenom alla bilder vi tagit de senaste dagarna och ser till att spara de bästa. Min kloka sambo föreslog frukost på Why Not Café  så vi ska strax bege oss dit. Jag hoppas på att vi kan sitta ute men vädret verkar vara lite ovisst. Strålande sol och ganska varmt men jag ser några orosmoln på himlen. Hoppas det håller sig tills vi kommer hem igen. 
4 kommentarer

Lite shopping

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kors i taket, har ni sett? Jodå, det är bilder från systemkameran. Vi besökte Landskronas the one and only Skumpa & Spalje tidigare idag och som ni ser så knäppte vi av lite bilder från butiken. Det är svårt att hitta rätt inställningar, bra vinklar och lagom med ljus men det tar sig. Jag ska dock tillägga att M har varit involverad i de flesta av bilderna då jag mest sprang omkring i butiken och var alldeles salig av allt fint de har. Jag köpte porslin som vi fattades hemma samt en väldigt häftig kaktus, som jag dessvärre inte fick med på bild. Den heter i alla fall Mickey Mouse Cactus och ser ut precis som seriefiguren ---> Mickey Mouse Cactus. Jag vet inte riktigt var jag ska ha den än men funderar på byrån i sovrummet som ska få sig en liten make-over inom kort. Tills vidare får den stå i vardagsrumsfönstret.
 
Vad har ni annars hittat på denna lördag?
 
 
 
 
2 kommentarer

Ny dator
Idag fick jag ett sms från posten att min dator har kommit. Äntligen kan jag börja kolla på mina bilder som jag har tagit de senaste veckorna! Jag tror M kommer vilja installera lite olika program (lever man med en datornörd så gör man ju) men så fort han är klar ska jag börja konstruera en ny blogg och självklart se till att få in lite finare bilder. Detta är steg ett för mina framtida planer.  
2 kommentarer