Day before christmas

 
 
 
 
 
 
Dan före dopparedan. Som ett litet barn sitter jag och tittar på alla klappar under granen. Precis som för 20 år sedan spritter det i kroppen av både glädje och förväntan och precis som alla andra år undrar jag hur snäll jag har varit. Jag tror aldrig man kan bli för gammal för julafton! :)
 
Jag och syrran tog sista rycket idag och storhandlade all julmat. Julbordet i år ser ut att bli riktigt fint. Det kommer serveras både varmrökt lax och ål, vilket vi inte haft de senaste åren. Vanligtvis brukar mamma stå för alla förberedelser men nu när hon är med oss från himlen får vi göra så gott vi kan.
 
Jag passade även på att ta ett par bilder på några av mina favoritkulor i granen när solen tittade fram tidigare idag. Vi såg till att införskaffa lite finare julpynt för att kompensera vår billiga plastgran från IKEA. Jag tror bara kulorna kostade 200 kr paret så ska man göra inbrott hos oss är det granen man ska ta! :)
 
Ikväll blir det till att griljera skinkan och äta ostbricka till årets uppesittarkväll. Det är lite av en tradition här på Badhugatan. Att aldrig vinna är också en typ av tradition men jag anser att vissa saker är till för att bryas, eller vad säger ni? 
 
Brukar ni också titta på Bingolotto lillejulafton? 
 
 
Inredning jul julgranskulor plastgran
1 kommentar
Home2tiny

Tassar in och önskar dig en riktigt God Jul. Kramisar Tina

Svar: tack så hjärtligt för din hälsning! hoppas du haft en underbar jul! kram
House of Em