Hello vacation

 
Då är jag härmed utcheckad och har officiellt semester i fyra veckor. Ingen är just nu lyckligare än jag! Och hur firas då detta? Igår blev det jordgubbar och cider på balkongen och efter det ett restaurangbesök. Idag blir det Borstahusens dag med en massa god mat och dricka. Kanske blir det även en snabb runda till Enkla ting i Vallåkra. Kan man få en bättre start?
0 kommentarer

Bohemian bedroom

 
 
Jag älskar den bohemiska stilen! Jag vet, jag har sagt det förr. Men jag pratar inte bara om kläder denna gång utan även om livsstil och inredning. Jag är själv inte den mest "bohemiska" personen som älskar färger, flum och kollektiv. Men jag tycker om tanken på att leva enkelt och att värdesätta mer än dyra märkesprylar och jetsetliv. En riktig bohem har en madrass och färgglada kuddar i sovrummet. Det är lite för vågat för mig. Jag tycker trots allt om det moderna och bekväma. Sovrummen ovan tycker jag däremot är vackra. Lagom flummiga och utan för mycket färg. Jag älskar tygen bakom sängen och de mönstrade kuddarna. Allt som hänger gör det extra spännande och hade således önskat en drömfångare även på översta bilden. Hade jag haft en extra lägenhet (eller hus) hade jag helt klart kört all in på denna stilen.
1 kommentar

Det där med selfie

 
 
 
 
Så här kan det alltså se ut när jag ska försöka mig på en selfie. Detta var från midsommar och jag tänkte visa mitt nya hårband från HM. Inte nog med att kameran är dålig, jag hittar varken rätt vinkel, pose eller objekt. Jag får nog öva lite mer på selfies eller be någon annan fota. Men bandet är i alla fall fint och passade perfekt till mitt nya mörka hår!
 
Midsommar firade vi hemma hos Sofie och Christoffer. Det är sista året det blev vi fyra för nästa år har de fått tillökning. En liten Collin. I vanlig ordning åt vi en massa god mat som avslutades med jordgubbar klockan 00. Tiden springer snabbt iväg när man spelar dart, kubb och fotboll! Jag har fortfarande träningsvärk i både armar och ben. Ha ha. 
 
Nu är vi inne på sista veckan innan semestern och vi har jättemycket att göra. Jag hoppas innerligt jag hinner ikapp med allt. Så fort jag kommer hem ska jag ta mig en powerwalk och rensa huvudet lite. Jag räknar ner.
 
 
 
0 kommentarer