På inredningsjakt

 
Idag är det söndag vilket här på Badhusgatan betyder slappedag. Jag kanske inte ska sticka under stolen med att vi faktiskt var på 35-årsfest igår och kom hem klockan 04 imorse så det gör ju att det blir ännu mindre gjort här hemma 😃 Men jag har faktiskt städat lite och kollat inredning och inspiration. Jag har så många tankar och funderingar att jag knappt vet vart jag ska börja! Just nu är ett av mina projekt att hitta snygga blommor och krukor att ha i fönsterna. Eftersom vi har öppen planlösning vill jag att de ska matcha men ändå inte se exakt likadant ut i alla fönster. Vi får väl se om nya numret av Sköna hem kan hjälpa mig.
 
Inredning Interior vardagsrum
1 kommentar

Bohemian feet

 
 
 
Visst är det vackert med en solkysst hud och vackra smycken? Vi är duktiga på att använda örhängen, armband och halsband men hur är det egentligen med fötterna? Visst kommer det en modefluga då och då som säger att vi ska ha en tåring eller kedja runt vristen men den flugan försvinner oftast lika fort som den kommer. Även om jag själv kan vara lite mesig med alltför stora utsmyckade detaljer så måste jag nog erkänna att jag blivit alldeles förälskad i bilderna ovan. Jag bara älskar kedjan på bild 2 som löper från tårna och en bit upp på benen. Tänk att kunna gå såhär på stranden i sommar! Det är bara promenera rakt ner mot havet iklädd den finaste strandklänningen och du blir chickast på playan! Nä, jag tror visst bestämt att jag måste uppdatera smyckesförrådet innan Rivieran kallar om en månad. 
0 kommentarer

Purple girlsnight

 
 
 
 
 
Förra veckan hade jag middag för 6 av mina finaste tjejer. Jag som älskar att duka och fixa valde att köra på ett lila tema. Jag fick de fina tygservetterna av min syster i födelsedagspresent och tycker de passade så fint till vårt vardagsporslin. Vanligtvis brukar jag duka med finservisen men sedan vi bytade ut våra fula IKEA tallrikar till dessa från Olsson & Jensen så behöver man faktiskt inte mycket mer än en duk, fina servetter och blommor för att få de lite extra festligt. Som bordsdekoration satte jag cocktailglas upp och ner med lavendel i och sedan lila doftljus på toppen. 
 
Jag ordnade två tävlingar under kvällen där tjejerna fick visa sina kunskaper om kändisar och musik. Fram emot småtimmarna blev det prisutdelning och en massa shakande! Vilken tur att vi har ett stort vardagsrumsgolv där ett helt gäng tjejer kunde dansa både macarena och salsa. Det blev en mycket lyckad kväll och jag ser redan fram emot sommarfesten jag och M pratar om att anordna 😃
dukning
0 kommentarer