Catching the daylight

 
 
 
Då var det lördag och helgens, oficiellt, första dag. Som vanligt började jag min lördag i yogastudion där vi körde ett ordentligt skulder/axel pass. För att kunna utföra handstående (även en hel del andra positioner såklart) behövs det ordentligt med smidighet och styrka i just axlar och skuldror. Vi kontorsråttor behövde definitivt detta pass och jag tycke det gick över förväntan. Känns extra kul när man haft ett så bra yogapass :)
 
Sitter i skrivandet stund vid köksbordet med "morgonkaffet" och kollar igenom lite bilder jag precis knäppte av med kameran. De är tagna i hallen som är ganska svår att fota. Just idag lyckades jag fånga dagsljuset från vårt lilla rum som lös fint på pallen och sidboardet. Jag älskar för övrigt vår pall som jag köpte till min första lägenhet i Malmö. Vännerna kallar den för "fåret" men jag tycker själv det är en underbar lite sak som värmer upp den tråkiga, kalla hallen. Eller vad tycker ni? 
 
Lördagen är annars som ett oskrivet blad, blankt och fint. Tjejerna ville dricka lite vin men jag får se vad jag känner för senare idag. Antingen promenerar jag bort med en flaska eller så håller jag kväll hemma i soffan. Skönt med alternativ. 
 
Inredning hall
5 kommentarer
starsinlife.blogg.se

Så mysigt du har, pallen är jättefin! Hoppas du haft trevlig kväll ♡ kram

Svar: Tusen tack! Kul att du också gillar pallen ❤ jag hade en jättetrevlig kväll! Tjejsnack, vin och utgång ;) och du njuter förstås av sol, värme och vita stränder? :) kramar
House of Em

Tisa

Jättefin pall och bra ljus! gillar det där burriga på pallen :)
Hur blev det igår (på lördagen) då? blev det vin eller soffhäng?

Svar: tack, kul att du också gillar pallen! :) det blev vin och utgång ;) ibland är man är lite trött på dagen och vill inget hellre än att bara vara hemma men när man väl kommit ut har man ju oftast väldigt roligt! :) hoppas att du också haft en fin lördagskväll? :)
House of Em

bia

tack för titten ;))....har nu kommit hem från Huvudstaden...var lite seg på bussen hem, men det var en trevlig helg där, så det var det värt, hihi...Alcazar var jättebra ;))...ha en fin start på nya veckan.
Kram bia

Svar: Jag hörde av andra att de också hade en lyckad kväll med Alcazar! Kul! :) Kram!
House of Em

Sanna | Beauty & Bride

Men åh vilken fin pall! Jättemysig :)

Svar: Å vad kul att det är fler som gillar pallen! :)
House of Em

jannice lindell

Vilka fina ben till pallen!!=) Kram Jannice

Svar: Tack, kul att höra :) Kram
House of Em