Eukalyptus- den perfekta energihöjaren

 
 
 
 

Visst är eukalyptusen fantastisk? Jag älskar den sköna tonen av silvergrå som enkelt pryder hemmet. Man kan ha den i en vas, en kruka eller som bordsdekoration. Den perfekta energihöjaren i ett hem, om du frågar mig!
 
Sitter för tillfället på jobbet och sörplar i mig varmt te med honung. Jag nyser och snorar om vartannat så jag är glad jag snart ska raka vägen hem och slänga mig i soffan. M har åkt till London så jag är hemma själv i två dagar. På fredag ska jag dock ansluta så jag hoppas innerligt att jag känner mig piggare tills dess. Kanske kan den brittiska luften få mig att friskna till. Hur har ni det idag kära läsare?
 
 
Eukalyptus Inredning blommor
9 kommentarer

Fuck Cancer

 
Återigen sitter jag här och snyftar i soffan. Kanske beror det på alla fruktansvärda historier jag får höra ikväll. Kanske beror det på alla gamla minnen som kommer upp. Kanske, t r o l i g t v i s, beror det på båda. Cancer är en fruktansvärd sjukdom och jag blir så irriterande arg när jag tänker på all skit den orsakar. Jag uppmanar er alla att sätta er i soffan, ta fram nässdukarna och titta på årets cancergala. Jag uppmanar er alla att bli månadsgivare, köpa rosa bandet eller någon utav de fantastiska lyktor som finns. Tillsammans ska denna j*vla cancern utrotas! Ikväll skänker jag extra mycket för alla drabbade där ute och till minne av min mamma <3
 
F u c k  c a n c e r.
4 kommentarer

Det där med att inreda

 
Det där med att inreda ett rum till kontor, som även har två andra funktioner, är inte lätt. Hela helgen har vi klurat på hur vi ska kunna möblera vårt lilla, väldigt ofunktionella rum. I söndags hade vi funderat klart och åkte till IKEA. Jag bad en stilla bön att min sambo skulle hitta ett alternativ till en hurts men han var klart bestämd med att en hurt är vad han behöver. Nu står det med andra ord ett nytt skrivbord och en hurts i vårt lilla kontor och jag får väl erkänna att det inte är det finaste rummet i lägenheten, och min sambo är benägen att hålla med. Skrivbordet blev jättefint men hurtsen ser mest ut som en stor vit kloss. I mitt huvud hade jag föreställt mig ett kontor som på bilden ovan, fast i en mindre skala förstås. Nu blev det inte riktigt så men vi får försöka göra det bästa av situationen. Tänker jag efter så är en hurts trots allt bättre än att alla sambons papper ligger utspridda överallt. Om man sätter en blomma, ett snyggt pennställ eller en ljuslykta på kanske det ser lite trevligare ut. Jag ska försöka våga mig på en bild så fort vi städat undan i rummet så ska ni få se hur det ser ut. Kanske ni kan hjälpa mig med inredningstips? Hur gör man för att en stor vit kloss inte ska ta över hela rummet?
Inredning Kontor
0 kommentarer