Ny lampa

 
 
 
 
 
Hej vänner! Jag vet att jag lyst med min frånvaro här inne den senaste tiden men huh vad mycket man har att göra ibland! Jag pendlar daligen till jobbet och det tar sin lilla tid och dessutom har jag börjat komma igång med träningen. Två gånger i veckan kör jag pass med min svägerska. Måndagar yoga och onsdagar spinning. När man kommer hem efter en lång dag på jobbet och ett tufft pass på gymmet är det rätt skönt att slänga sig i soffan sista timmen innan läggdags. Jag hoppas ni förstår vad jag menar :)
 
Ser ni den underbart snygga, guldiga lampan som står i hörnet av soffan? Det var min mammas lampa och jag är så glad vi behöll den när vi tömde hennes lägenhet! Den har dock stått i förrådet sedan dess utan något särskilt syfte men i förra veckan bestämde vi oss för att ta hem den. Lampan har en dimmer så man kan sjäv justera ljuset och enligt mig gifter den sig perfekt med övrig inredning i rummet. Vi har mycket silver, grått, svart och vitt här hemma, vilket ofta inger ett kallt intryck. För att få lite mer värme till rummet tar vi därför in den guldiga nyansen. Vissa anser att man inte ska blanda metallerna men om man gör det på rätt sätt finns det ingen anledning att  i n t e göra det, om ni frågar mig. Vad tycker ni? :)
Feng Shui Inredning
6 kommentarer
Jeanette

Jättefint :)

Svar: tusen tack Jeanette! :)
House of Em

CAMILLAESI

Snygg inredning :-))) Lampan är super cool

Svar: tack ska du ha! kul att du tycker det :)
House of Em

ullie

Jätte fin lampa.
ja tyvärr måste ja ha min egna tid vid datorn en sväng me det är min avkoppling men sitter vid tv samtidigt så då skriver ja lite
men visst är det svårt att hinna me allt
fin start på veckan kram

Svar: tack ska du ha! :)

ja det där med tid verkar vara ett stort bekymmer idag! tänk om dygnet bara hade haft lite fler timmar! :)
House of Em

Jessica

Himla fin lampa, passar bra in med resten av inredningen! Tur att ni behöll den!

Svar: tack! jag är verkligen glad att vi har kvar lampan! trodde aldrig den skulle bli snygg där men se vad bra det blev ;)
House of Em

Fani

Snygg den var , passade bra in med resten! :)

Svar: tack! vad kul att du tycker det! :) ha en fin kväll!
House of Em

Clara

Så fint!

Svar: tusen tack Clara :)
House of Em