Enkelt energilyft

 
 
 
 
Ser ni vilken skillnad lite knoppar kan göra i ett rum? Många av oss köper hem en fredagsbukett och ställer på köksbordet eller byrån. De flesta blommor håller ca 1 vecka och sedan börjar de hänga lite och slängs till förmån för nya. Men mitt tips är att inte slänga dem! Klipp av det som fortfarande lever och sätt i små vaser. Perfekt på vardagsrumsbordet eller varför inte till middagsdukningen på lördagkvällen? Just rosor till exempel håller ganska länge och vet ni, det gör inget om de börjar bli lite bruna på bladen. Det är bara vackert!
 
På schemat denna lördag står det bokrelease med Landskroniterna Jonas Bergh och Thomas H Johnsson på en av stans puber. De är på plats för signering och bildvisning av deras nya bok. Jag är förvisso inte är så bekant med varken boken eller skaparna men tycker ändå det ska bli intressant att höra lite om den. M däremot är en riktig "Landskronapatriot" och tycker det är kul med lokala förmågor och har köpt deras tidigare böcker. Det kommer också finnas ett liveband som spelar och givetvis en massa god mat och dryck. Det sistnämnda passar mig perfekt! Vad ska ni hitta på idag?

Inredning blommor rosor
5 kommentarer
Natalie Salazar

så fint älskar sånna fat :D

Svar: De är otroligt tacksamma att ha. Vill man ha lite förändring är det bara att byta ut sakerna på den :)
House of Em

Liborius

Åh så fint!! Älskar att ha blommor på bordet:)

Svar: Tusen tack! :) Blommor ger verkligen rummet ett lyft :)
House of Em

JoJo

men så fint! :)

sv; vad trist att du upplever att sminket inte håller hela dagen. ett tips är att grunda hela ansiktet med en primer innan du har på foundation och efter att du har lagt all torr makeup klart så kan du spraya på en settingspray som gör att det håller bättre :)

Svar: tusen tack! :) jag använder primer men jag upplever inte att det hjälper. får kanske prova något annat märke och köpa settingspray. tack för tipsen :)
House of Em

Clara

Vilka vackra rosor!

Svar: visst är dem! :)
House of Em

Maria at inredningsvis

Vilken SJUKT vacker blombricka du gjort :) Hoppas ni har soligare än här i gråkalla GBG:(

Idag har jag DIY Alla hjärtans dag tips på bloggen:)

Ha en kärleksfull helg!

LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor

Svar: Tack, vad kul att du tycker det! :)
Vilka bra tips till Alla hjärtans dag! Själv brukar jag köpa vaniljhjärta. Enkelt, lite tråkigt. Men GOTT! Kram, från ett sol/snö/molnigt Skåne :)
House of Em