Semester med en bultande tå

 
 
 
 
Tänk vad tiden springer iväg! Jag är inne på min första semestervecka och har redan kunnat bocka av ett och annat på min to-do lista. Trots att jag har varit ledig går jag upp tidigt för att få ut så mycket som möjligt av dagen. I skrivandets stund sitter jag vid köksbordet med en kopp kaffe och en bultande tå. Igår råkade jag jag tappa en tung kökslåda mitt på min stortå. Haltandes tog jag mig trots allt till yogan och fullföljde passet men väl hemma blossade det upp. Hela kvällen låg jag i soffan med foten i högläge och under natten bunkrade jag upp med yogabolster och kuddar för foten. Detta är ju himla typiskt då jag åker till Ibiza imorgon. Där nere har jag varken tid för en bultande tå eller en taskig gång. 
 
Finns det någon därute som vet hur man kan lindra smärtan i tån efter att ha tappat något tungt på den?
 
(varning för bilden på min nagel nedan)
 
 
Jag vet att det inte ser mycket ut för världen men jag kan lova er att det gör ont! Som ni ser är nageln blå men själva tån är inte så svullen och jag kan röra på den. Jag tror därmed inte att tån är bruten utan att det endast är blodet under nageln som trycker på. Den som har ett tips på hur jag kan lindra smärtan får en guldstjärna och en stor kram genom cyberspace!  
9 kommentarer

Midsommar 2016

 
 
 
Midsommar 2016 spenderades i Teckomatorp hemma hos Daniel och Elin. Vi träffades vid 14 och började dagen med jordgubbar och grädde på deras trädäck. Solen sken och humöret var på topp!
 
 
 
 
 
Därfefter blev det femkamp där vi tävlade mot varandra. Vi körde bla boule, pilkastning och pingis. Jag tyckte jag gjorde hyfsat ifrån mig men dessvärre räckte det inte hela vägen. Mellan varven satt vi i gräset, umgicks och bara njöt av tillvaron. Om ni undrar vad jag hade på mig så var det en vit klänning med fransar =)
 
 
 
 
 
 
 
Givetvis blev det traditionell midsommarmat med ägg, sill, potatis, dill och gräslök. Det blev även en och annan snaps innan vi gick in i huset och fortsatte kvällen. Vi tog några vändor salsa på köksgolvet, hade en och annan djupare diskussion och satt och lyssnade på åskovädret som drog in under natten.  
 
 
Årets midsommar blev otroligt lyckat! God mat och dryck, strålande sol och fantastiska människor. Precis så som det ska va! Hoppas ni alla hade en lika underbar dag som vi! 
 
Midsommar livet sommar
2 kommentarer

Ta några djupa andetag

 
Äntligen säger jag bara! Äntligen är SAS strejken över! Denna otroliga skandal har gjort mig gråhårig. Att jobba på resebyrå i dessa tider kan jag lova är en mardröm. Jag har praktiskt taget levt på kontoret de senaste dygnen och hade jag inte vetat att det är semester om en vecka undrar jag om jag hade överlevt över huvudtaget. Nu låter jag otroligt bitter men man undrar ju hur dessa välbetalda människor tänker när de väljer att strejka. Tänk alla familjer som sparat ihop hela året för att nu få sina semesterdrömmar och fotbolls-EM-drömmar sönderslagna . Allt detta för att piloterna har fått en fis på tvären. Gah, var irriterad jag blir!
 
Men nog om det. Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan, ta några djupa andetag och lyssna på min nya meditaionsapp. Jag har inte varit så mycket för meditation tidigare men jag ska ge det en chans. Någon av er som brukar meditera?
meditation
3 kommentarer