Mitt 2015

Jag tycker om listor. Man får själv en chans att reflektera över saker och läsarna kan få en bättre bild av vem man är. Jag hittade denna lisa hos Maria-Alexandra som jag tyckte var intressant. Så innan jag tar och beger mig hem till vännerna för att fira nyår tänkte jag sätta mig ner, spola tillbaka bandet och svara på MITT 2015.
 
Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Nej, jag tror faktiskt inte det.  
 
Genomdrev du någon stor förändring? Även om jag för tillfället har slappat till mig så började jag att yoga varje morgon och kväll. Det har blivit en del av min livsstil. Jag hoppas att jag kan upprätthålla detta även 2016.
 
 
Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov.
 
Vilka länder besökte du? Förutom Danmark så Tyskland, Österrike, Italien, Frankrike och England (oj, det var ju ganska många trots allt!).
 
Bästa köpet? Terminskort på yogastudion.
 
Gjorde någonting dig riktigt glad? Min och Bettans tågluffande längts med Franska- och Italienska Rivieran. Det var en underbar resa! 
 
Saknade du något i år som du vill ha 2016? Ja...
 
Vad önskar du att du gjort mer? Jag hade gärna rest mer men det fanns varken tid, pengar eller resekamrater till det. Önskar även jag hade bättrat på träningen och kosten lite mer. Men vi tar nya tag nästa år! :)
 
Vad önskar du att du gjort mindre? Stressat och pressat mig själv så hårt.
 
Favoritprogram på TV? Bonde Söker fru (såklart) och Modus.
 
Bästa boken du läste i år? Lucy Dillon. Alla böckerna är bäst! :)
 
Största musikaliska upptäckten? Oj vilken svår fråga! Men jag tycker verkligen att "Cheerleader" med OMI är en helmysig låt!
 
Vad var din största framgång på jobbet 2015? "Största framgång" tycker jag är ett par klumpiga ord. Jag väljer att formulera om frågan till "Vad eller vilken insats är du mest nöjd med på jobbet 2015?" Jag är nöjd med att kontoret i Malmö har gjort ett så sjuhelsikes bra jobb tillsammans och att vi vann pris för "Bästa team" i höstas. Jag är också nöjd med att en av våra största (statliga) kunder slutar hos oss mot sin vilja för de är så nöjda med oss. Jag som ansvarar för kunden kan med gott samvete lämna över dem till våra konkurrenter och avsluta med flaggan i topp (jag kan meddela att vi har förlorat en statlig kund som inte får lov att upphandla som privata företag. Därför kan de ibland tvingas lämna en leverantör trots att de är nöjda).
 
Din största framgång på det privata planet? Att jag kommit till insikt med vissa saker och att jag tagit mig igenom extremt tuffa perioder utan att falla helt. Jag är nog starkare än vad jag tror och det måste jag använda mig av i framtiden. 
 
Största misstaget? Usch, misstag låter så negativt tycker jag! Jag vill inte se saker som misstag utan snarare någonting man kunde gjort annorlunda. Jag önskar att jag hade tagit fler djupa andetag lite oftare och inte brusat upp och stressat i onödan. Det ger (och tar) så tråkig energi och blir sällan bra i slutändan. Jag har också anpassat mig alldeles för mycket till alla andra och gjort vad dem vill/önskar så jag har glömt bort mig själv. 
 
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag har nog varit mer ledsen än vanligt. Men det beror på de senaste två årens stress, både privat och på jobbet. Sen har jag nog också någon form av livskris tror jag. Ni vet en kris då man funderar lite extra på vad man vill i livet, OM man har fattat rätt beslut och vilka beslut man ska ta härnäst. ALLA verkar ha ordnat upp sina liv utom jag...Den typen av kris har jag :)
 
Vad spenderade du mest pengar på? Det måste vara all lyx jag unnat mig i form av resor och upplevelser. Sååå roligt men ack så dyrt!
 
Något du önskade dig och fick? En bra löneökning (får man svara så?) :)
 
Något du önskade dig och inte fick? Jag vet inte riktigt vad det skulle kunna vara. Men jag vet iaf att jag INTE önskade mig smärtor i axlar, skuldror, rygg, handleder och knä. Med det sagt så jag kan väl säga att jag inte fick den hälsa jag hade önskat. 
 
Vad gjorde du på din födelsedag 2015? Den minns jag mycket väl! Det var i våras under påsken och vi var i Stockholm hos min syster. Just på min födelsedag åt jag, M och syrran brunch på ett jättemysigt ställe ute på Kungsholmen. 
 
Vad fick dig att må bra? Det var min resa jag och Bettan gjorde i somras. Det är inte bara resan som är rolig utan även planeringen innan. Jag tycker om att ha mål och drömmar och mår som bäst när jag har något att se fram emot. Annars går jag mest omkring och är rastlös :)
 
Vem saknade du? Min mamma <3
 
De bästa nya människorna du träffade? Jag träffar ofta många nya människor, men jag minns en specifik person jag lärde känna i våras. Jag var med på en resa längst med Romantiska vägen i Tyskland och med på den resan var även en journalist som bla har gjort en del grävande journalistjobb och tv-reportage för SVT. Hon är (eller har varit) jurymedlem i World Spa Awards. Hon fick därmed äran att åka runt och prova olika spa i både Sverige och i Europa. Under vår resa tillsammans bodde vi på ett hotell i Alperna, längst ner mot Füssen vid den Österrikiska gränsen. De hade ett jättehäftigt spa som jag och hon fick att använda privat efter stängning. Det var en otroligt härlig människa som jag kunde lyssna på i evigheter! Vi har ingen kontakt idag men jag fick hennes visitkort så jag kunde höra av mig till henne om jag ville ha tips bästa spa eller bara prata lite :)
 
Högsta önskan just nu? Jag har många önskningar men kanske inte en högsta önskan. Jag önskar mig till exempel ett större boende, en häftig långresa och en mer hälsosam livsstil. Och att vinna på lotto såklart :)
 
Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Försöka att stressa mindre och inte hänga upp mig på småsaker.
Jag måste också börja leva livet så som jag vill ha det och inte anpassa mig till andra människor hela tiden. Jag måste bli mer ego :)
 
Med detta önskar jag er ett GOTT NYTT ÅR och en underbar start på det nya året!
 
 
1 kommentar