Cherry blossom


Någon mer än jag som är lite rädd för allt påskpynt som ska fram? Kan tänka mig det. Vi skandinavier är inte så mycket för färg och saker som sticker ut. Lite påskris med fjädrar i står de flesta ut med men annars vill vi ha det rätt ordnat. Jag kan däremot rekommendera att köpa hem lite körsbärskvistar att ha i en vas, kruka eller varför inte i en spann ståendes på ett vackert ställe. Kanske på byrån, årstidsbordet eller som jag själv har det, på fönsterkarmen. Är man vågad så kan man till och med hänga lite fina påskägg på kvistarna och ta bort dem när blommorna börjar blomma. 
Inredning Interior
0 kommentarer

Vackra skåp


 
 
Bilder Pinterest
 
Finns det något vackrare än stora skåp med glas så man kan se allt fint man förvarar? Har man plats till det tycker jag definitivt man ska investera i ett. Tyvärr har vi något för liten lägenhet men drömma kan man ju få göra 😃
0 kommentarer

Inspiration day

 
Såhär såg det ut i sovrummet när vi drog bort gardinerna för några timmar sedan. Solen sken rakt in genom fönstret och vattnet speglades i ljuset. Nu däremot har molnen hittat hit och det är inte alls lika ljust och fint här inne.
 
På söndagar brukar vi sova tills vi vaknar, äta frukost i ett par timmar och bara slappa. Lördagar är ofta en dag då vi har aktiviteter så därför är det skönt att söndagar blir vår slappedag. Jag sitter ofta med plattan och en kopp kaffe och läser bloggar, kollar Instagram och Pinterest. Detta är min inspirationsdag då jag samlar idèer, planerar och i den mån det går även utför. Jag älskar när jag bara får vara. H a p p y  s u n d a y.
Inredning Interior
0 kommentarer