Sjukdomar, IKEA och kryddor

 
 
Hej vänner! Nu var det längesen sist (igen). Vi har dessvärre haft sjukdomar i familjen som har gjort att all min tid och energi har gått till det, men nu hoppas jag vara tillbaka :)
 
Sist vi hördes befann jag mig i Stockholms skärgård men mycket har hänt sen dess. Jag har varit i Ullared en helg med fina vänner, varit på Flädie mat- och vingård med kollegorna och nu senast idag har jag varit på IKEA. Historien om IKEA är ganska lustig. Vi åkte dit för att köpa skåp, matta och annat smått men kom hem tomhänta. Faktum är att vi helt missade när stängning var så efter att vi ätit våra köttbullar, druckit vårt kaffe och läst våra tidningar insåg vi att varuhuset nästan var tomt. Ja då stängde de 18 och inte 20 som jag hade fått för mig. Tur jag tycker det är kul att gå på IKEA för det får bli en tur imorgon igen :)
 
När jag vaknade imorse tog jag en tur på balkongen och kollade till mina blommor. Det är så härligt att kunna gå ut utan strumpor och skor, plocka av lite vissna blommor, vattna och bara skåda allt det vackra runt omkring. Jag fick även en låda med kryddor av pappa så imorgon när vi ändå ska till IKEA tänkte jag köpa en liten balja att sätta dem i. De behöver ordentligt med plats för att kunna växa!
 
Hur ser er helg ut?
 
0 kommentarer

Stockholms skärgård

 
 
 
 
 
 
 
 
Det bästa på hela helgen var skärgården. Jag har aldrig varit där (bortsett från Värmdö men det räknas inte) så när vi väl bestämde oss för vilken ö vi ville till var det bara att packa väskan med grillmat och dricka! Vi hittade en perfekt spot på en klippa precis vid vattnet där vi kunde parkera oss. Det var en helt enastående vy och jag kunde inte sluta le! Just där och då var livet perfekt. 
 
Men som med allt annat är man snabbt tillbaka i verkligheten. Sitter vid matbordet hemma i Skåne och funderar på hur jag ska få ut den envisa humlan från lägenheten. Jag funderar också på vad jag ska laga för mat och om jag ska ta en kvällspromenad eller inte. Ja ni hör, det är fullt av världsliga problem här hemma på Badhusgatan.  
 
Grinda Stockholms skärgård sommar
3 kommentarer

Äntligen sommar

 
 
 
Nu äntligen är det sommar på riktigt! I fredags strosade jag på stan och insöp den underbara atmosfären. Hela Stockholm börjar göra sig redo för Eurovision nästa vecka. Det var folk precis överallt och alla var så glada och exalterade. Kanske det i och för sig inte hade så mycket med Eurovision att göra utan mestadels berodde på att det var dyga 20 grader och sol :) 
 
Jag mötte upp syrran och F lite senare på eftermiddagen. Vi traskade över till Djurgården där vi satte oss på en uteservering och beställde in lite förfriskningar. Det finns nästan inget som kan klå en drink vid vattnet när solen sakta börjar gå ner.  
 
 
     
0 kommentarer