Stockholm del II- party

 
Inte världens bästa bild men här är jag, sippandes på en drink. Efter firandet med familjen i Tyresö åkte vi hem till Filip, syrrans kille. Han har precis köpt en lägenhet i Abrahamsberg och den skulle vi såklart inviga. När jag kom in i lägenheten möttes jag direkt av en drink i handen och en hög med paketer. Som om tavlan inte räckte?! 
 
Efter några glas åkte vi till Stureplan och PURE Nightclub. Jag som hatar köer blev överlycklig av att vi stod med på listan och kom in gratis! Typiskt nog ställde vi ju om klockan så kvällen och natten avslutandes en hel timme tidigare. Tänk att det alltid ska hända när man har som roligast! :)
 
 
Stockholm
1 kommentar

Stockholm del I

Hej vänner! Jag ser att det inte har varit så mycket aktivitet här inne från er den senaste tiden. Men det har det i och för sig inte varit från min sida heller så jag ska inte skälla på er. Sitter i skrivandets stund på tåget hem från Stockholm där vi har spenderat påsken. Vi har visserligen bara varit borta i fyra dagar men oj vad vi har hunnit med mycket! Jag börjar med att berätta om första dygnet på vår "minisemester". 
 
 
 
 
 
 
Vårt första dygn spenderades i Tyresö hos min morbror. Där njöt vi av det fina vädret, lugnet och den underbara naturen. Det serverades även en massa god mat och dricka och eftersom jag nollar om en vecka passade vi även på att fira min födelsedag! Min fölsepresent från familjen? Ett presentkort på en tavla jag suktat efter en tid. Men mer om det när den är beställd och levererad! :)
 
Det var lite om mitt första dygn i Stockholm! Hur har er påsk varit? 
 
 
 
 
 
 
Stockholm Tyresö
3 kommentarer

Välkommen vår

 
 
 
Äntligen känns det som vår! Vi har visserligen turen att ha balkongen i söderläge där det nästan alltid är lä men bara det att solen tittar fram, det är vindstilla och plusgrader gör ju att hela den här underbara vårkänslan infinner sig! Vi har suttit på balkongen och avnjutit kaffe och supersmarriga chokladbollar med jordnötscrunch. Dessa är gjorda på dadlar (en del tror dadlarna smakar konstigt men testa så får ni se. Många blir förvånade), hasselnötter, kokosolja, hasselnötter, jordnötssmör kakao, lite kaffe, mandelmjöl och vaniljpulver. Vill ni ha ett nyttigt alternativ till kaffet kan jag verkligen rekommendera dessa! Hur goda som helst! Jag ger er gärna receptet om ni är intresserade? 
 
Vad har ni hittat på idag? Har solen tittat fram hos er också? 
 
balkongvy chokladbollar vår
10 kommentarer