Onsdagskväll med tips på serie

 
God kväll kära vänner! Hur står det till med er denna onsdagskväll? Själv sitter jag med datorn och en kopp kaffe och försöker läsa ikapp lite bloggar. Jag var på tok för trött för det igår. Egentligen borde jag köra ett yogapass men eftersom jag va på ett pass igår och ska på ett imorgon lägger jag tiden på annat ikväll :)
 
Har någon av er sett serien Modus som går på TV4? Ikväll är andra avsnittet och jag sitter redan med ena ögat på datorskärmen och andra på TV:n. Ett litet tips för den som gillar svenska kriminalare :)
1 kommentar

Andra passet yinyoga

 
Tycker du också om att duka med små blomknoppar när det är dax för fest? Ett litet tips är att lägga dem i en stor vas efter festen och ha ståendes på byrån, bordet eller varför inte på nattduksbordet. De tar upp lite mer plats än om man har små vaser och ger en annorlunda effekt.
 
Idag har jag varit på Yingyoga för andra gången. För en stel kontorsråtta som mig så är det en perfekt kvällsaktivitet som dessutom får ner pulsen efter en stressig dag. Efter passet gick jag och mina yogakompisar (Daniel och Elin) till pizzerian mitt emot och åt lite mat. För min del blev det en smarrig pasta med ost pch spenat. Så fantatiskt god men ack så tung för magen! Nu jäser jag i soffan och smälter maten medan jag funderar på om jag ska lägga mig eller komma ikapp mitt bloggläsandet. Båda sakerna låter lockande men jag tror det får bli sängen :) God natt kära vänner.
 
0 kommentarer

Kick off

 
 
 
Har ni varit i Isbaren på Nordic C? Om inte så tycker jag ni ska göra det nästa gång ni är i Stockholm. Jag gick inte in denna gång men jag har varit där förut och det är verkligen en häftig upplevelse. 
 
Årets Kick off ägde rum i centrum, till skillnad från de flesta andra år då vi brukar vara en bra bit utanför stan. Vi checkade in på Nordic C i fredags och eftersom kollegan jag skulle dela rum med inte följde med fick jag ett eget rum. Som vanligt är det en väldgt intensiv helg med mycket information från både VD:n och våra levernatörer. Vi brukar dock alltid bli bortskämda med en massa god mat och dricka så det går ingen nöd på oss! På lördagskvällen var det mat och underhållning som sedan avslutades med en massa dans och musik. Jag rymde dock ut på stan vid 00:30 och mötte upp min syster och hennes pojkvän. Det gäller att passa på när man ändå är i storstan :)
 
På söndagen åkte alla mina kollegor hem vid 13 men jag tog ett senare flyg. Tänkte umgås med min syster men eftersom vi bara hade sovit ca 3 timmar under natten slutade det med att vi åkte hem till henne efter en snabb vända på stan och sov på varsin sida soffan. Där låg vi tills det var dax för mig att flyga hem :)
 
Hur kul det än är att träffa kollegorna från övriga Sverige och Norge så är jag glad att helgen är över. Nu ser jag fram emot nästa helg som jag ska spendera framför TV:n i mina skönaste myskläder. Men först väntar en arbetsvecka och hela 3 yogapass! Det ska bli skönt att få göra lite nytta på yogamattan efter en helg full med godsaker! Hur ser er vecka ut?
1 kommentar