MY AUTUMN LIST

 
 
Efter jobbet gick jag en runda på Mobilia och fönstershoppade. Jag letar efter en snygg bricka eller något annat trevligt att ha på vårt matbord. Jag hittade några fina kandidater men dessvärre var jag tungen att hålla lite i pengarna då vi ska till IKEA och köpa en TV + möbel imorgon. Äntligen ska vi fixa klart i det lilla rummet som för tillfället mest fungerar som förråd! Jag har en känsla av att vi kommer få med oss en massa annat krimskrams också men det är just det som är charmen med IKEA tycker jag :)
 
Jag fick i uppdrag av Camilla att göraen "autumn list" och givetvis ska jag göra det! Den kommer här:
 
Vad är det bästa med hösten?
Å, det finns mycket bra med hösten! Äntligen får man lov att sitta inne och kura ihop sig med en filt i soffan och bara mysa. Alla tända ljus, den klara luften och alla fina löv. Underbart!  
 
Vad kommer du att äta i höst?
Soppa! Mängder med soppa!  
 
Vad kommer du att dricka i höst? 
Kaffe, kaffe och kaffe. Och citronvatten såklart. 
 
Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?
Det beror på var jag befinner mig. Men om jag får bestämma går jag omkring hemma i ett par mjukisbyxor, en pösig tröja och ett par riktigt mysiga mjukissockor på fötterna. Oj, nu blev det visst mer än ett plagg :)   
 
Vad gör du om dagarna egentligen?
Eftersom jobbet tar upp större delen av min dag blir de inte så mycket tid över till annat. Men kvällarna spenderas hemma i soffan eller på yogamattan. En och annan dejt med vännerna blir det förhoppningsvis också och några tunga träningspass.
 
Vad tittar du på?
Seriemaraton! För tillfället följer vi Grey's Anatomy på Viaplay och är inne på säsong 7. Förutom det har vi min favoritreality Bonde söker fru, TV4:s nya storsatsning Modus och SVT:s Mr. Robot.
 
Vad lyssnar du på?
Väldigt blandad. Ska jag träna kör jag gärna lite upptempo/partylåtar som tex Rihanna, Avicci eller Swedish House Maffia. Är jag däremot bara hemma och myser blir det Tracy Chapman, Usher eller Bruno Mars. Om mannen får bestämma blir det hiphop från 90-talet. 
 
Nämn tre saker du med hösten?
Tända ljus, stora halsdukar och soffmys.
 
Vad har du för höstplaner?
I höst blir det fokus på yogan där jag även ska försöka få in mer meditation och avslappning. Mycket promenader och såklart en massa nya inredningsprojekt i lägenheten!
 
Vad har du för höstlista? Låt mig veta! :)
autumnlist
2 kommentarer
Cornelia

Så härlig lista !:)

Svar: Gör din egen lista vet jag ;)
HOUSE of EM

Sara Ekman

Myslista :)

Svar: hösten är mysig! skriv din egen höstlista :)
HOUSE of EM