Minipaus, festligheter och nya tag

 
 
 
Jag har varit borta en längre tid härifrån bloggen men nu är jag förhoppningsvis tillbaka! Jag ser att antalet följare har gått ner och det gör lite ont i mitt blogghjärta. Jag tycker ju om att skriva av mig, visa och dela med mig av allt det fina jag brinner för här i livet! Men ibland får man väl helt enkelt bara acceptera att saker inte blir som man tänkt sig. Jag hoppas iaf att ni hittar tillbaka hit och vill fortsätta följa mig <3
 
Jag hade min 30-års fest för ett par veckor sedan och vi trängdes 17 personer i vår lilla 3:a. Jag dukade upp två bord med småvaser, ljus och blommor. Jag gillar enkelhet, speciellt när man är många som ska trängas med både armbågar, tallrikar och glas.   
 
 
 
 
 
Jag hade förberett med snittar och bubbel och dukade sedan upp en buffe med kyckling, bröd, pasta och couscoussallad. Därefter blev alla indelade i lag och jag körde tre olika tävlingar där det lag som presterade bäst fick ett pris. De flesta åkte hem vid 01 men vi var en tapper skara som förflyttade oss från vardagsrummet in till "Lilla rummet" (numera kallat "Loungen") där vi sedan dansade hela natten. När det var dax att hoppa i säng visade klocka 06 på morgonen. Vilken fest!
 
Jag är så tacksam för att jag får ha alla dessa fina människorna i mitt liv och att de gjorde min 30-årsdag till något alldeles speciellt! Alla presenterna jag fick (de som visas ovan fick jag från min kollegor) var verkligen genomtänkta och önskvärda. Så bortskämd jag har blivit de senaste veckorna har jag nog aldrig varit! Ibland är livet allt bra härligt <3
dukning fest
3 kommentarer
Josefine

åh vad de ser fint och gott ut! Hoppas du hade en lyckad 30 årsdag! :D Grattis i efterskott! :)

Svar: Tack! :) Jag hade en underbar födelsedag! Kunde inte fått det bättre! :) Ha en fortsatt fin söndag!
House of Em

Netti Starby

Roligt att du är tillbaka och vad fint ni hade på festen! :-D Kram

Svar: Tack :) Festen blev mkt lyckat. Hoppas du haft en bra dag! Kram
House of Em

Anna

Det later som en heelt fantastisk kväll, roliga aktiviteter med människor man tycker om och bryr sig om, bättre blir det väl inte?! Vad uppstyrd du var dessutom med mat, dryck och aktiviteter!

Svar: Det var en oerhört lyckad kväll! Jag är så nöjd och tacksam! :)Jag tycker om att planera och styra upp fester etc så jag körde all in på min 30-årsfest :) Superkul!
House of Em