När planen ändras

 
 
 
Vi har alltid blommor i småvaser på vardagsrumsbordet. Det ser trevligt och välkomnande ut. Just rosor är för övrigt en väldigt tacksam blomma att ha framme då den oftast håller en vecka utan problem. Att den börja hänga och bli lite brun tycker jag inte gör någonting. Det är inte förrän bladen trillar av och den sloknar helt som den slängs :)
 
Sitter just nu i soffan, proppmätt av pasta och lax. Jag försöker planera "tung" mat så som pasta eller kött de dagar jag kör lite tuffare träningspass och lättare mat när jag inte kör så hårt eller inte tränar alls. Min plan idag har dock gått i stöpet helt vad gällande träningen. Jag tänkte köra 40 min yoga för armar och mage men idag har jag haft värk i både armar och ben så planen fick ändras. Jag har äntligen börjat bli bättre på att lyssna på min kropp och inse när jag måste stoppa och ändra planen. Nu blir det istället lite lättare yinyoga för bröstrygg och axlar innan sängen kallar. 
 
Hur planerar ni er mat och träning?
 
Inredning rosor yin yoga yoga
3 kommentarer
Helene

Jadu, maten ska vi inte prata om, men ska börja jogga snart, fast det inte är jätte långt är det skönt att springa lite. :D Sicken fluff kudde! *o*

Svar: Jag klarar inte av att springa. Får ont i hela kroppen haha! men sen har jag lite problem med leder och annat. Det måste vara underbart att komma ut och springa nu till våren! Allt är bättre än innan ;)
Haha ja många som ser kudden på bild tror det är en hund :P
House of Em

Natalie Salazar

älskar sånna brickor så vackra :)

Svar: dem är perfekt att ha på bordet så man kan piffa efter säsong! :)
House of Em

Anna

Jag försöker att lyssna helt på kroppen både då det gäller mat och träning. Känner jag sug efter träning - träna. Känner jag sug efter mat - ät. Känner jag mig trött och hängig - vila. Jag strävar ju inte efter att bli elitmotionär utan att må bra, både på in- och på utsidan :)

Svar: Det låter sunt tycker jag! Jag tänker precis på samma sätt. Vill dock gå ner lite i vikt så försöker hålla igen på på maten lite men unnar mig fortfarande livets goda! Allt måste ske med måtta! :)
House of Em