Starka känslor

 
Jag fick för bara ett par timmar sedan ett väldigt tråkigt besked. Inte för att jag på något sätt kan påverka det men det är alltid tråkigt när ett hjärta brister. Speciellt om det är någon man står nära och bryr sig om. Jag kan inte sluta tänka på det utan att fälla en tår. Har ni också varit med om att något berör så mycket att det känns som att det är en själv som är drabbad?
 
Det har alltid varit lite av ett problem för mig. Jag bryr mig  f ö r  m y c k e t. När jag får det där samtalet och någon på andra sidan gråter är det som om något skär i mig. Jag får en klump i magen och ett tryck över bröstet. Jag kan inte sluta tänka på det. Kanske är det därför många kommer till mig för att vilja prata. Jag är en god lyssnare, har lätt för att sätta mig in i situationen och bryr mig på riktigt. Trots att mitt hjärta blöder mer än det behöver så är jag glad att finnas till. Vi behöver alla en axel att gråta emot ibland <3
3 kommentarer
Anna F-Alfredsson

Det är väl precis sådär man är som vänner? Man lyssnar, bryr sig och finns där för sina vänner i vått och torrt!

Jag vet precis vad du menar, känner verkligen igen mig!

Styrkekram till dig också! <3

Svar: Ja visst är det så. Nästa gång är det en själv som behöver stödet.
Kram <3
House of Em

Suss

Visst är det bra att vara en god lyssnare men det kan bli för mycket om man har lätt för att bry sig för mycket, jag är likadan. Stor kram till dig (er)

Svar: Ja, den där egenskapen är både bra och dålig <3
House of Em

Celine

Kram <3

Svar: <3
House of Em